En dålig idé?

Var på gympapass idag. När jag låg där i mörkret på avslappningen tänkte jag på att det kanske vore ett bra komplement med ett gåband hemma. Men, sen Googlade jag ämnet, och folk var så negativa att jag blev rädd. "Du kommer tröttna efter en vecka", "Köp regnkläder och ett par bra skor istället", "Skogen är gratis", osv.

Vad tror ni? Är det en riktigt dum och onödig idé att köpa ett gåband?



http://www.attract.nu/webbshoppromenad.shtml?id=11703&grp=398253

Kommentarer
Postat av: Elin

Jag tycker att du ska gå ut och gå istället. Då kan du gå olika rundor, istället för att stå på samma ställe. Sen om du går ute så får du mer motstånd ibland (med backar osv) och det ger ännu mer träning :)

2010-10-20 @ 21:25:54
URL: http://myfight.webblogg.se/
Postat av: Elin

Men som sagt, det är från person till person :)

2010-10-20 @ 21:26:22
URL: http://myfight.webblogg.se/
Postat av: Anki

Har du testat gåband någon gång? Annars är ett tips att gå några ggr(ifall du inte vill lösa ett helt gymkort) & testa det på ett gym...

Personligen tycker jag att löp/gåband är riktigt tråkiga...MEN det är bekvämt när vädret är kasst. Dock skulle JAG aldrig lägga pengar på ett eget faktiskt. Jag gymmar & på gymet finns det....jag använder dem som sagt, men särskilt roligt är det inte. Sen är ytterligare ett tips att de gåband/löpband man köper hem är väldigt mkt mer instabila & "sladdriga" än de på gymmet...annars får man hosta upp x antal tusen för att få samma kvalité.

Sen gör du såklart som du vill, men som sagt, pröva först, så märker du ju själv vad du tycker om det=)

Lycka till!

2010-10-21 @ 09:10:21
Postat av: Min egen hälsa

Jag har precis ett sånt där. Jag använder det jättemycket. MEN: det är definitivt inte ett löpband, det är inte lika stabilt. Det är verkligen ett gåband. Men jag kommer upp i bra tempo och får alltid en bra träning.



Jag önskar att jag var en sån som ba: nu ska jag ut i friska luften! Men det är jag inte, och det leder alltid till att jag inte gör något alls. Dessutom tycker jag att det är jobbigt att träna bland folk, nu när jag fortfarande är så pass överviktig. Jag bor mitt i stockholm och det är alltid folk var jag än väljer att gå. Jag går hemma istället.



Det är bra att man kan fälla ihop det och förvara det någon annanstans. Men risken är då stor att det blir ett klädställ... Jag har mitt band mitt på golvet så att jag påminns. Jag går nästan varje dag. Det bästa är att det inte blir något projekt, jag behöver inte ta mig någonstans utan jag byter kläder och svettas i 25 minuter, och sedan är jag asnöjd med mig själv.



Det är ju ganska långtråkigt, det måste jag säga. Man ser ju samma vägg framför sig. Men jag har tv:n på, och stoppar i hörlurar med riktigt peppig musik när jag går.



Bästa just nu: att jag kan gå tio på kvällen utan att vara rädd för att det är mörkt ute.



Jag är jättenöjd, men alla är så klart olika. Bor du i närheten är du jättevälkommen att prova mitt.

2010-10-21 @ 09:36:39
URL: http://minegenhalsa.blogspot.com
Postat av: CaTTis

Ja, det är bättre o köpa ett par ordentliga skor och ett ordentligt ställ att gå ut o gå i! Varför skall du gå i vardagsrummet lixom?!? Kram

2010-10-22 @ 00:43:11
URL: http://cataztrof.blogg.se/
Postat av: Erika

Skit i de som är negativa. Det är ditt val. Jag menar, varför inte? I den här årstiden är det inte direkt lockande att gå ut och gå... och man kan ju kolla på TV samtidigt. Perfekt! Jag hade gärna haft ett faktiskt.

2010-11-23 @ 19:39:14
URL: http://anaaddict.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback